Смерницький В.С Уролог в Миколаїв відгуки про роботу лікаря

Уролог в МиколаєвіСмерницький В.С Уролог в Миколаїв відгуки про роботу лікаря
Всього відгуків: 13
Гліб. Відгук про операцію Несбіта по випрямленню члена, Украина, 30.07.2019 в 09:12.

Почну з мінусів. Та залишу свій відгук.

Я проживаю у Закарпатті, тому мені далеко добиратися до Миколаїва. А лікарів які роблять операції з випрямлення статевого члена у нас не має. Тому довелось їхати в Миколаїв на операцію Несбіта, це мені було не дуже зручно.

З плюсів 

З дитинства страждав викривленням статевого члена десь градусів 80 було. Статеві акти неможливі. Дуже давило психологічно. Шукав лікарів які займаються цією проблемою, але виявилося що в Україні це велика проблема, дуже мало спеціалістів які цим займаються. По відгукам та радам пацієнтів вирішив їхати до Миколаїва. Сподобалось те що не треба було нічого робити, лікар зустрів, мене оформив у відділення, в той же день була операція, нічого не почув. Зараз маю рівний член. Сексуальні стосунки налагодилися. Мені це дуже сподобалося.

Ігор, Украина, 17.07.2019 в 11:35.

Володимир Сергійович ви мені робили операцію по збільшенню члена на початку 2017 року. Сподіваюся ви пам'ятаєте мене, я приїжджав до Вас з Одеси. Працюю в сфері цікавих послуг, я вам розповідав про себе, у мене багато татух, язик розрізаний розрізаний і очі забиті чорною фарбою. Звернувся до вас із запитанням по подовженню члена. Ви провели мені операцію "лігаментотомію" в лютому 2017р. Операція пройшла вдало. Я носив стретчер 6 місяців, член став довшим на 3,5 см. Зараз я дуже задоволений результатом, ерекція стала потужною. А ще хочу наголосити на тому, що у вас в лікарні зручні палати, сучасна операційна, відмінне ставлення до пацієнтів. У мене все добре Володимир Сергійович, ви зробили мене щасливим.

Спасибі вам !

Влад, Украина, 17.07.2019 в 11:34.

Хочу сказати велике спасибі Володимиру Смерницькому за відмінно проведену операцію по лігуванню вен члена. У мене була велика проблема, еректильна дисфункція, яка тривала більше 5 років. Від мене збиралася йти дружина, руйнувалася сім'я, стосунки були жахливі і все через те, що практично не було потенції. Член падав під час статевого акту, іноді навіть до нього. До еякуляції справа взагалі не доходила. Нормальної ерекції не було навіть вранці. Останній рік перед операцією статевих контактів практично не було. Звернувся до уролога в Дніпрі зробив УЗД статевого члена з Доплером. Виявилося, що у мене венозний відтік члена. Намагався лікуватися у різних урологів але ніякого толку, потенція так і не відновлювалася. Навіть віагра, левітра, сіаліс не допомагали. Урологи розводили руками, говорили не знаємо, що робити. Звернувся до Смерницького Володимира Сергійовича, він запропонував зробити перев'язку-лігування вен члена, щоб усунути підвищений венозний витік крові з члену. Я погодився на операцію і мені її зробили. Операція пройшла амбулаторно, абсолютно безболісно, ​​в комфортній, чистій операційній. Тривала операція 40 хвилин. Після операції я сам зміг спокійно пересуватися і поїхав додому в Дніпро. Коли все зажило почалися статеві контакти. Я був просто в шоці, коли побачив те, що член стоїть, як в 18 років. Дружина була дуже здивована і задоволена одночасно. З'явилися ранкові ерекції. Після лігування вен члена пройшло більше 4-х років ерекція, як була потужною так і залишилася. Про розлучення з дружиною ми забули. Відносини в родині, як ніколи відмінні. Я щасливий. Шкодую тільки про те, що не зробив раніше перев'язку вен члена, витрачав в порожню час на марне дороге лікування.

Ігор, Украина, 17.07.2019 в 11:38.

Ви мені 5 днів тому робили денервацію головки. Хочу сказати, що підхід до операції дуже професійний, у вас затишно і спокійно, ви вмієте знайти правильні слова, щоб заспокоїти людину перед операцією. Не міг повірити, що за весь час операції не буде болю, і її реально не було, тільки трохи спина затекла лежати в одному положенні. У мене рана повністю зажила, і на 4-й день я вже зняв пов'язку.

Тепер чекаю хорошого результату.

Спасибі док!

Войцех , Польша, 17.07.2019 в 12:10.

Мене звуть Войцех, я живу в Польщі, місто Краків.

До Миколаєва приїжджав до Володимира Сергійовичу в 2016 році з питання ранньої еякуляції. Проблема була дуже велика. Всі урологи до яких я звертався радили зробити денервацію головки члена. Але на жаль в Польщі цим не займаються. Я поїхав до Львова, думав там допоможуть, але урологи до яких я звертався не проводять такого роду операції. Деякі лікарі-урологи рекомендували зробити денервацію в Миколаєві, так як стверджували, що там найсучасніші розробки. Я приїхав до Миколаєва і без проблем Володимир Сергійович мені зробив денервацію. Після операції швидка еякуляція повністю пішла. Статевий акт складає хвилин 20-30. Мене це влаштовує, дружина задоволена, я задоволений. Зараз я живу добре.

Дякую за допомогу Володимир Сергійович!

Георгій, Украина, 17.07.2019 в 11:39.

Приїжджав зі Львова до Володимира Сергійовича Смерницького, була глобальна проблема викривлення члена 80 градусів, це дуже заважало статевим контактам, сексу практично не було. Проблема морально пригнічувала. Жив із викривленням до 26 років. Не було дівчини, я соромився. Нормального життя теж не було, через викривлення члена постійний стрес. На форумі дізнався, що в Миколаєві проводять сучасні операції по виправленню викривлення члена. Зідзвонився з Володимиром Сергійовичем домовився на операцію. Приїхав до Миколаєва в цей же день мені зробили операцію. В операційну мене взяли в 7 ранку, щоб не було суєти, в операційній чисто, ніхто не бігає не кричить, операція тривала 2.5 години. Відчував себе комфортно, болі ніякої. Через три місяці після операції дозволили статеві контакти. Зараз статевий орган абсолютно рівний. Минуло вже три роки. У мене є дружина, яка народила сина.

 

За це вдячний Володимиру Сергійовичу.

Віталій Сергійович, Украина, 17.07.2019 в 11:40.

Давно хотів залишити свій відгук про роботу лікаря.

Лікувався у Смерницького Володимира Сергійовича в 2015 році.

Приїжджав на операцію варикоцелє, за методом Мармара з Херсона. Сподобався професійний підхід, добре ставлення, швидка і точна діагностика захворювання, повноцінна консультація.

Зазначу злагоджену роботу персоналу, найчистіша, сучасна операційна. Під час операції ніякого болю, точність рухів хірурга.

Після операції рана загоїлася швидко за 3 дні, рубця після закінчення двох років навіть якщо придивлятися абсолютно не видно. Варикоцелє після операції пройшло повністю, спермограма прийшла в норму.

Дуже добре, що доктор супроводжує після операції пацієнтів постійно, навіть зараз, якщо дзвоню з інших питань урології, лікар завжди уважно вислухає і дасть правильну пораду.

Дуже хороша і сучасна робота Володимир Сергійович!

Євген , Украина, 17.07.2019 в 12:11.

Доброго часу доби.

Залишу свій відгук по операції "Обрізання крайньої плоті", яку робив у Смерницького.

Я сам з Херсона. У мене був склероатрофічний ліхен крайньої плоті і головки, такі білі плями на головці, довго не могли поставити діагноз, чимало лікували гормональними мазями і всякими антибіотиками, але все без толку. Володимиру Сергійовичу я надіслав фото своєї проблеми по вайберу, діагноз був встановлений відразу "Склероатрофічний ліхен", до речі біопсія після операції повністю підтвердила діагноз.

Мене дуже вразила увага з боку доктора до моєї проблеми, лікар вміє слухати, робити висновки, може розповідати про хворобу і її наслідки. Я міг зателефонувати в будь-який момент, лікар завжди відповідав на дзвінки та повідомлення.

Гнат , Украина, 17.07.2019 в 12:12.

Мене звуть Гнат, живу в Одесі. Є бажання залишити свій відгук після вашої операції з протезування яєчка, так як я дуже задоволений результатом.

Володимир Сергійович я робив у вас протезування яєчка в травні 2016 року, так як з дитинства лівого яєчка не було в мошонці, від чого я сильно комплексував і не міг жити нормальним статевим життям. У мене до операції навіть нормальних відносин з дівчатами не було, я їх постійно уникав.

Хочу зазначити, що мені дуже сподобався ваш професійний підхід до моєї проблеми. Спасибі, що перед операцією ви грамотно проконсультували, постійно були на зв'язку, коли я до вас дзвонив. Імплант яєчка ви підібрали один в один з моїм єдиним правим яєчком. Штучне і нормальне яєчко абсолютно не відрізняються один від одного ні за розміром, ні по щільності.

Після протезування яєчка, імплант відмінно прижився і зовсім не турбував. Післяопераційного рубця зовсім не видно, пам'ятаю ви говорили, що зробили внутрішньошкірний шов, так ось він зовсім не помітний.

Зараз я перед дівчатами і в людних місцях абсолютно не комплексую, не соромлюся і не боюся. У мене налагодилося особисте життя, є постійна дівчина, до речі, вона не знає про мій секрет. Скоро у нас весілля. Якби я не зробив операцію, все було б не так райдужно.

Хочу, щоб мій відгук і моя проблема стали для інших чоловіків зі схожою ситуацією прикладом, що не можна втрачати ні секунди життєвого часу і усувати, проблему, як можна раніше, адже це якість життя, що дуже важливо.

Петро, Украина, 17.07.2019 в 12:13.

Добрий вечір! Хочу залишити відгук для тих, хто сумнівається.

У мене троє дітей. Ми з дружиною вирішили, що це наш максимум і більше ми не хочемо, тому почали шукати рішення, як виявилося, нашої великої проблеми. Чому великий? Та тому що лікарі почали нас відфутболювати один до одного, взагалі не бажаючи нам допомогти. Дружині не можна робити подібні операції за медичними показаннями, тому, я як чоловік і відповідальна людина зважився на операцію вазектомію. Виявилося, що мало вирішиться, потрібно ще й доктора знаючого й освіченого знайти. І я знайшов. Володимир Сергійович допоміг мені, зробив сучасну операцію, без шрамів і без довгих післяопераційних відновлень. І взагалі надав мені не тільки фізичну, а й психологічну допомогу по моїй проблемі. Спасибі Вам величезне.

Олександр, Молдова, 17.07.2019 в 12:14.

Добрий день Володимир Сергійович!

Я думаю ви мене пам'ятаєте, приїздив до вас в січні 2017 року з Молдавії (м Кишинів) Олександр Попеску.

Хочу залишити свій відгук, так як довго намагався вирішити свою велику проблему передчасної еякуляції, яка не давала мені нормально жити. На початку року ви мені зробили денервацію головки. Зараз результат перевершив всі очікування. Статевий акт у мене був до 1 хвилини, зараз становить понад 30 хвилин і протягом року так все і залишається. Я дуже задоволений тим, що приїхав саме до вас, хоча збирався їхати на денервацію в Москву, але в останню мить змінив своє рішення і зараз не скільки не шкодую, що приїхав до вас в Миколаїв. У нас в Молдові я на жаль не знайшов урологів, які проводять денервацію головки.

Операція Мармара при варикоцелє в Миколаєві. Відгук. Анатолій, Нідерланди, 22.12.2017 о 14:40.

Привіт Володимир Сергійович.

Хочу вам сказати спасибі за правильний діагноз і своєчасне лікування варикоцелє.

Моя дружина не могла завагітніти 5 років. У 2016 році, ми звернулися до вас на консультацію по проблемі безпліддя. Зробили УЗД яєчок і виявилося варикоцелє 3 ступеня, хоча до цього інші урологи не оглядали мошонку і не призначали УЗД. У тому ж 2016 року ви рекомендували мені зробити мікрохірургічну операцію Мармара, щоб усунути варикоцелє і дати можливість яєчку відновити нормальну функцію. Операцію Мармара ви мені зробили в лютому 2016р. Трохи скажу по операції, все було зроблено якісно, ​​болю під час операції я не відчував, шраму після операції не видно, якщо придивитися видно маленька тоненька смужка зліва в паху. Через 3 місяці після операції я здав спермограму, вона повністю прийшла в норму. Але все це не найважливіше, головне те що моя дружина завагітніла в липні 2016 року і у нас з'явився довгоочікувана дитина.

Ми отримали те що прагнули.

Ян, Украина, 17.07.2019 в 12:15.

Привіт Володимир Сергійович, хочу залишити свій відгук, так як моє життя після вашої операції змінилася в корені (Ви мені робили операцію Несбіта). Зараз минув рік і я нарешті почав розуміти, що таке нормальні статеві стосунки.

Рома, Украина, 17.07.2019 в 12:15.

Багато читав на форумах інформації та відгуків про денервацію головки при передчасному сім'явиверженні. Я переніс цю операцію і хочу залишити свій відгук, свої спостереження для тих чоловіків, які страждають проблемою короткого статевого акту. Мій статевий акт після денервації більш 30-ти хвилин, вот і все.

Добавить отзыв