Спермограмма астенозооспермия

ГлавнаяБесплатная консультация урологаСпермограмма астенозооспермия
Опубликовано: 15.03.2021, 20:26
Статус: Вопрос отвечен врачом
Автор: Ольга, США

Доброго вечора.

Чи можливе зачаття при такій спермограммі?

У висновку написали астенозооспермія.

Отвечает врач: уролог Смерницкий Владимир Сергеевич - врач высшей категории, хирург

Зачаття з такими показниками можливе, але рекомендую з'ясувати причину зниження рухливості сперматозоїдів, та зробити УЗД органів калитки для виключення варикоцеле.

 

Сообщение: Ольга, Украина, 16.03.2021 в 16:26.

Дякую Вам.

Чи може бути причиною зниження рухливості сперматозоїдів те, що тижні 2 було статеве стримання, а статевий акт був за 3 дні до здачі аналізу?

Тобто до здачі спермограмми не було регулярності статевого життя.

Отвечает врач: уролог Смерницкий Владимир Сергеевич - врач высшей категории, хирург

Ні, це не може бути причиною зниження рухливості сперматозоїдів.

Добавить сообщение